За нас

Ние сме самостоятелна медико- диагностична лаборатория, чиято дейност се състои в извършване на клинико- лабораторни и микробиологични изследвания.

СМДЛ Д-р Ноневи ООД- клон София отваря врати в гр. София през 2009 г. въз основа на опита и традициите в добрата лабораторна практика установени в лаборатории Ноневи, като първата самостоятелна лаборатория е създадена първоначално в гр. Шумен през 2001 г.

Лабораторията е оборудвана с най-съвременна апаратура, свързана с модерна информационна система, което позволява качествено, бързо и точно изпълнение на изследванията и получаване на резултатите в удобно за вас време и по предпочитан от вас начин: на място, по факс, чрез sms, по e-mail или директно от интернет на страницата на лабораторията с индивидуална парола.

На място ще бъдете обслужени от екип от висококвалифицирани лекари и лаборанти в една по приятна и различна обстановка.

В лабораторията се работи с така наречените затворени системи за вземане на кръв, което осигурява безопасност и за пациентите и за персонала. Взетите биологични проби се етикират с уникален баркод етикет, което гарантира точност и уникалност на проведеното изследване.

Стремейки се да бъдем максимално полезни Ви предлагаме и обслужване в рамките на работната ви среда- в предприятието, фирмата или офиса в удобно за вас време.

Лабораторията извършва пълна гама хематологични, биохимични, хормонални, имунологични, вирусологични, имунохематологични и микробиологични изследвания.